+31(0)315 - 200 010
Top 10 bedrukte USB sticks

Top 10 bedrukte USB sticks

Top 10 bedrukte USB sticks

Door ons ruime assortiment USB sticks ziet u soms de bomen door het bos niet meer. Daarom presenteren wij de top 10 bedrukte USB sticks.

 • 1. USB stick Twister

  De USB stick Twister is een uniek model doordat de stick vanaf 50 stuks geheel in eigen huisstijlkleur (PMS) te fabriceren is. Voorzie vervolgens de USB stick van uw kleur van een logo of tekst. De USB stick Twister beschikt over een kunststoffen behuizing en een metalen frame dat u over de connector kunt draaien. De connector maakt door het metalen frame minder kans op krassen.

  Bekijk USB stick Twister
 • 2. USB stick Pilato

  De USB stick Pilato heeft de vorm van een pil en is één van de toppers uit onze collectie. Door zijn orginele vormgeving is de USB stick Pilato uitermate geschikt als bedrukt relatiegeschenk voor bijvoorbeeld farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen of andere zorg gerelateerde bedrijven. Maar keuze uit een zestal kleuren en laat deze bedrukken in uw eigen huisstijlkleur (PMS).

  Bekijk USB stick Pilato
 • 3. Houten USB stick Wood

  Bent u voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Laat uw relaties zien dat u milieubewust bezig bent met een bedrukte Houten USB stick Wood. De USB stick is verkrijgbaar in de kleuren Maple, Red wood en Walnut. Maak keuze uit capaciteiten van 1GB tot maar liefst 64GB. Onder de houten dop zit een magneet bevestigd waardoor de dop altijd goed op de stick blijft zitten.

  Bekijk Houten USB stick Wood
 • 4. USB stick Custom Made

  Erg populair zijn de custom made USB sticks. Laat uw eigen ontwerp fabriceren tot USB stick, dit kan zowel in 2D als 3D. De sticks worden vervaardigd uit hoogwaardig rubber of kunststof. Neem contact op met de medewerkers van Usbstick.be voor meer informatie en advies.

  Bekijk USB stick Custom Made
 • 5. USB stick micro People

  De USB stick micro People is razend populair bij verschillende beroepsgroepen. Voor bouwbedrijven, ziekenhuizen, tandartspraktijken, vliegmaatschappijen etc. is een bijpassende USB stick micro People beschikbaar. De USB stick micro People kan vanaf 500 stuks geheel in eigen beroep/uitvoering in productie worden genomen. De connector zit verwerkt in het hoofdje van de stick, door deze van de romp af te trekken krijgt u toegang tot de connector.

  Bekijk USB stick micro People
 • 6. USB stick Doming

  De USB stick Doming is populair door zijn full color bedrukking. Doordat de full color bedrukking achter de doming laag wordt verwerkt is de bedrukking krasvast en zal deze niet beschadigen. Uw logo of reclametekst wordt hierdoor optimaal uitgedragen.

  Bekijk USB stick Doming
 • 7. USB stick Lanyard

  Bent u op zoek naar een zeer functionele USB stick? Dan is de USB stick Lanyard iets voor u. Eenvoudig mee te nemen en te dragen op bijvoorbeeld een beurs. U heeft altijd uw benodigde gegevens bij de hand, daarnaast kunt u uw (toegangs)pasje bevestigen aan de keycord. Naast dat uw USB stick wordt bedrukt kan er ook een logo worden geplaatst op de lanyard, waardoor uw logo extra opvalt.

  Bekijk USB stick Lanyard
 • 8. USB stick Sleutel

  De USB stick Sleutel is zeer geschikt voor woningscorporaties, makelaars en vastgoedhandelaren. Waarom? De vorm van de USB stick past perfect bij een sleuteloverdracht, daarnaast leent de stick zich uitstekend data te plaatsen met informatie over uw woningaanbod, bouwplannen, regels, bedrijfspresentaties en ga zo maar door. De USB stick Sleutel is tevens in combinatie met een sleutelhanger leverbaar, hiermee is de stick eenvoudig aan de sleutelbos te bevestigen.

  Bekijk USB stick Sleutel
 • 9. USB stick Exclusive

  Gaat u voor luxe en exclusiviteit? Dan kiest u voor de USB stick exclusive. Uitgevoerd met RVS behuizing en chique afgewerkt met kwaliteitsleer, verkrijgbaar in zwart en bruin. De behuizing beschikt over een oog waardoor de USB stick exclusive eenvoudig te bevestigen is aan uw sleutelbos. Uw data altijd bij de hand.

  Bekijk USB stick Exclusive
 • 10. USB stick Green Choice

  Groen, duurzaam en milieuvriendelijk, de USB stick Green Choice heeft het allemaal. Bevorder uw milieubewuste imago. De USB stick is vervaardigd uit stevig gerecycled karton en verkrijgbaar in de capaciteiten 1GB tot maar liefst 64GB.

  Bekijk USB stick Green Choice

Er zijn geen producten beschikbaar bij dit thema.