Informatie

Informatie


Het aanleveren van uw logo Lasergravering Aantallen Openingstijden
Drukvoorstel Levertijden Wijzigingskosten Vragen
Bedrukkingskosten Prijzen Zichtmodellen Links
Startkosten Levering Leveringsvoorwaarden

Het aanleveren van uw logo

Wanneer u heeft gekozen om USB sticks te laten bedrukken met uw logo, vragen wij u om het logo in een vector bestand naar ons toe te sturen. Een vector logo is een logo dat oneindig uitvergroot kan worden, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Dit is belangrijk tijdens het opmaken van het drukvoorstel. Voor vragen over het aanleveren van uw logo kunt u altijd contact opnemen met onze grafische afdeling.


Drukvoorstel

Wanneer u het vector logo naar ons heeft gestuurd, zullen wij een gratis drukvoorstel opmaken. Een drukvoorstel is een schets van de door u bestelde USB stick met uw logo of tekst op ware grootte. Wanneer het drukvoorstel opgemaakt is door één van onze grafische vormgevers, vragen wij u om deze aandachtig te controleren. Wanneer u iets wilt wijzigen aan het voorstel, kunt u aan ons deze aanpassing doorgeven. Wij zullen het aangepaste drukvoorstel naar u toesturen en overgaan tot bedrukken, wanneer u akkoord heeft gegeven. Wij zijn niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor fouten, afwijkingen en/of gebreken die door u onopgemerkt zijn gebleven in het door u goedgekeurde drukvoorstel.


Bedrukkingskosten

De weergegeven prijzen op onze website zijn exclusief bedrukking. USB sticks worden bedrukt middels tampondruk of lasergravering. Voor het lasergraveren van USB sticks kunnen wij geen vaste prijzen hanteren. De prijs wordt gebaseerd op de grootte en de dekking van de gravure.


Startkosten

Voor elke order brengen wij startkosten in rekening. Deze startkosten hebben betrekking op het uitdraaien van films, instellen van de machines en het mengen van inkten. De startkosten worden per kleur en zijde berekend.


Lasergravering

De techniek wordt toegepast op metalen artikelen en andere harde materialen. Wanneer USB sticks gelasergraveerd worden, heeft dit als voordeel dat ze krasvast zijn. Na akkoord op het drukvoorstel wordt het proces in onze drukkerij in gang gezet. Het vector logo wordt door de grafische afdeling aangeleverd. Een vector logo is een logo dat oneindig uitvergroot kan worden, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. De graveur opent het logo op de computer en de computer wordt vervolgens ingesteld. De computer stuurt de lasergraveermachine aan. Hierbij wordt de afstand tussen de laser en de USB stick ingesteld. Het proces van lasergraveren kan gestart worden. Het graveren gebeurt met behulp van een laserstraal. De lasergraveermachine is voorzien van een afzuiger. Zodra de lasergravering voltooid is, wordt de USB stick netjes gepoetst en opgestuurd.


Levertijden

Wij beschikken over een eigen drukkerij. Alle USB sticks worden binnenshuis gedrukt. Dat betekent dat wij met een geplaatste order direct aan de slag kunnen. Op de website van Usbstick.be geven wij de gemiddelde levertijd per artikel aan. Wanneer u de USB sticks sneller nodig heeft, informeer dan bij onze verkoopafdeling. In overleg zullen we voor u kijken wat de mogelijkheden zijn.


Prijzen

De weergegeven prijzen op onze offertes zijn inclusief verzendkosten en exclusief BTW. Deze prijzen zijn geldig tot nader order tenzij anders vermeld. Invoer- en verwerkingsfouten in deze publicatie verplicht ons niet tot levering. Het artikel kan afwijken qua kleur ten opzichte van het afgebeelde artikel in de catalogus. Ook de kleuren op onze website kunnen afwijken, tevens kan dit afhankelijk zijn van uw beeld- en systeeminstellingen.


Levering

Bestellingen kunnen afgehaald worden bij ons magazijn in Ulft of kunnen verstuurd worden. Bij de laatste optie worden er verzendkosten in rekening gebracht.


Aantallen

Wanneer u heeft gekozen voor een bepaald type USB stick, kunt u op onze website en tabel vinden met de minimale afname. U heeft ook de mogelijkheid om tussenliggende aantallen te bestellen. In sommige gevallen kunnen de bestelde aantallen niet geleverd worden om druktechnische redenen. De aantallen kunnen hierdoor met een percentage van 10% afwijken.


Wijzigingskosten

Indien u na het plaatsen van een order bijvoorbeeld maten, kleuren, aantallen of opdruk wenst te wijzigen worden hier minimaal € 11,50 wijzigingskosten voor in rekening gebracht.


Zichtmodellen

Om er zeker van te zijn dat het uitgekozen relatiegeschenk naar wens is, kunt u van vrijwel ieder artikel een zichtmodel aanvragen.
Niet werkende USB sticks kunnen wij gratis versturen en werkende exemplaren factureren wij. Stuu je de monsters retour dan crediteren wij de nota.


Leveringsvoorwaarden

Onze leveringsvoorwaarden zijn hier te vinden. Op verzoek kunnen deze ook kosteloos toegezonden worden.


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00
Wij hebben pauze tussen 12:00 en 12:30.


Vragen

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers via +31(0)315-200010. Wij vertrouwen erop u zo goed mogelijk te voorzien van een antwoord.