Overheidsheffing

Overheidsheffing

Vanaf 1 januari 2018 vallen ook USB-sticks onder de thuiskopievergoedingen. Importeurs, fabrikanten en handelaren dienen een vergoeding af te dragen, volgens de wettelijk ingestelde tariefstelling. Voor USB-sticks is deze overheidsheffing vastgesteld op €0,60 per stuk. Wij zullen deze vergoeding per 1 januari 2018 moeten doorberekenen in onze verkoopprijs.

 

Bestel én bespaar!

Bij bestellingen dit jaar ontloop je de extra thuiskopievergoeding. Bestel daarom de USB-sticks in 2017 nog goedkoop! Kies voor de USB-stick Twister - wereldwijd de bestverkochte USB-stick - of laat het opslagmiddel customizen aan de hand van jouw wensen. We bieden talloze USB-sticks aan, die te bedrukken zijn met logo of pakkende tekst. Een USB-stick blijft een ongekend populair relatiegeschenk. Waardevolle herinneringen en belangrijke bestanden kunnen op eenvoudige wijze worden opgeslagen én uitgewisseld.

 

USB-sticks blijvend populair

Met een bedrukte USB-stick bied je niet alleen een helpende hand aan je relaties, ook is het een goed promotiemiddel. Het product kan zich razendsnel verspreiden door het bijvoorbeeld uit te delen op een beurs, open dag of evenement. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord!